Spelldust udgives den 27. april på iOS og Android!

Her taler vi om alt inden for mobilverdenen, f.eks teleselskaberne, gadgets og tilbehør mm.
Brugeravatar
BucadiusDK
Site Admin
Indlæg: 262
Tilmeldt: fre okt 16, 2020 10:13 am
Geografisk sted: Rødbyhavn

Spelldust udgives den 27. april på iOS og Android!

Indlæg af BucadiusDK »

Hvis du er vild med spil som Hearthstone og Clash Royale, så er det her du skal se med.

Spelldust har nemlig fået udgivelses dato. Jeg deler hermed trailer og pressemeddelelse til dem der kunne have interesse ;)Skellefteå, Sverige den 13. april 2021 - Den svenske udvikler Grand Pike med støtte fra Arctic Game Lab, kan med stor glæde annoncere udgivelsen af deres spil Spelldust den 27. april til iOS og Android enheder i Skandinavien.

Spelldust er et realtime strategi spil med et Wizard tema. Spilleren vil blive en del af intense PvP kampe hvor der gøres brug af såkaldte “magiske kort”. Det er hvad vi vil kalde et mix af Hearthstone & Clash Royale. Spelldust gør brug af en speciel kortmekanik, blandet med hvad vi kender fra traditionelle kortspil, men det er udført i et mobilvenligt realtime format.

“Det er med stor glæde vi nu udgiver Spelldust, og vi glæder os til at vise verdenen hvad vi har arbejdet på de sidste par år.”, sagde Daniel Öhgren, CEO hos Grand Pike. “Vi har udviklet Spelldust til gamers, og vi vil sætte stor pris på de vil hjælpe os med at forbedre spillet i fremtiden”.
Glæder mig allerede til den næste mobil!