App der fjerne kopier af sange?

Her taler vi om apps, og kommer evt. med anbefalinger.
Folp
Indlæg: 5
Tilmeldt: fre maj 07, 2021 12:58 pm

App der fjerne kopier af sange?

Indlæg af Folp »

Jeg mangler en app der kan fjerne kopier af sange som jeg selv har hentet fra mine Cder, desværre er der op til 3 kopier af hver sang på flere af cderne.
PMJ
Indlæg: 40
Tilmeldt: søn dec 13, 2020 12:11 pm

Re: App der fjerne kopier af sange?

Indlæg af PMJ »

garrybila
Indlæg: 1
Tilmeldt: fre sep 16, 2022 5:29 am

Re: App der fjerne kopier af sange?

Indlæg af garrybila »

Thanks for the recommendation..
johibh
Indlæg: 3
Tilmeldt: ons maj 17, 2023 9:19 am

Re: App der fjerne kopier af sange?

Indlæg af johibh »

Folp skrev: tirs maj 11, 2021 10:23 am Jeg mangler en app der kan fjerne kopier af sange som jeg selv har hentet fra mine Cder, desværre er der op til 3 kopier af hver sang på flere af cderne.
Åbn iTunes, og indsæt dine cd'er i din computers cd-drev. iTunes bør automatisk genkende cd'erne og bede dig om at importere sangene. Hvis ikke, skal du gå til menuen "Filer" og vælge "Importer" eller "Tilføj mappe til bibliotek" for at importere sangene manuelt. Når sangene er importeret, skal du gå til dit musikbibliotek i iTunes. I øverste højre hjørne kan du se en søgelinje. Klik på den og skriv "kind:music" for kun at vise musikfiler. Klik derefter på fanen "Sange" for at se alle dine sange.
Fra menuen "Filer", vælg "Bibliotek" og derefter "Vis duplikerede elementer". iTunes viser en liste over sange, som den betragter som dubletter baseret på deres titel, kunstner og album. Bemærk, at iTunes muligvis ikke fanger alle dubletter, især hvis sangens metadata afviger en smule. iTunes vil vise de duplikerede sange side om side. Du kan klikke på kolonnerne som "Navn", "Kunstner" eller "Album" for at sortere sangene og gøre det nemmere at identificere dubletter. Lyt til sangene om nødvendigt for at bekræfte, hvilke kopier du vil fjerne.
Vælg de dublerede sange, du vil fjerne, ved at holde Ctrl-tasten (Windows) eller Kommando-tasten (Mac) nede og klikke på hver dublet. Når det er valgt, skal du højreklikke på en af ​​de valgte sange og vælge "Slet fra biblioteket" for at fjerne dem. Hvis du bliver bedt om det, skal du vælge "Fjern sang" for at bekræfte sletningen.
Besvar