Danske Lumigon præsenterer T2 HD

Nyheder om alt hvad der rører sig.
Brugeravatar
Mobilforum
Indlæg: 17
Tilmeldt: tirs okt 20, 2020 7:06 pm

Danske Lumigon præsenterer T2 HD

Indlæg af Mobilforum »

Den nye T2 HD smartphone fra Lumigon byder på et minimalistisk skandinavisk design, vandafvisende og detaljer i robust rustfrit stål samt en række innovative funktioner som fx blitz på forsiden og en intern hukommelse på op til 128 GB. T2 HD kommer i salg på verdensplan i løbet af 2. kvartal 2014.

KØBENHAVN, d. 27. marts 2014 – I dag løfter det danske design- og udviklingsselskab Lumigon sløret for deres nye smartphone T2 HD. Telefonen er spækket med innovative funktioner, der kan gøre brugerens liv lettere på en cool måde. T2 HD har et slankt design, er bygget i rustfrit stål og modstandsdygtigt glas, der får telefonen til at føles både eksklusiv og robust. Smartphonen er endda støv- og vandafvisende for at kunne klare en aktiv brugers hverdag.

“Denne telefon er et kvalitetshåndværk, som vi har bygget med omhu og passion. De anvendte materialer er nøje udvalgt for at gøre telefonen robust og samtidig eksklusiv og lækker at se og røre ved. Man kan tydeligt mærke, at dette er et kvalitetsprodukt, når man holder telefonen i hånden. Derfor opfordrer vi alle i vores kampagne til selv at ’Feel the difference’,” siger Lars Gravesen, CEO i Lumigon.Innovativ FrontFlash T2 HD introducerer en FrontFlash, som er en blitz til kameraet på forsiden af telefonen. FrontFlash gør det muligt at tage skarpe selfies eller foretage videoopkald selv i mørke omgivelser.

“Det er blevet til en verdensomspændende trend at tage og dele selfies. Og med T2 HD’s FrontFlash kan man nu forevige et særligt øjeblik i enestående billedkvalitet, selv når det er mørkt,” forklarer Lars Gravesen.

Krystalklar lyd T2 HD er udstyret med lydteknologi fra Bang & Olufsen ICEpower®, som leverer en fremragende lydkvalitet. Når du lytter til musik på T2 HD, vil du opleve en sprød og kraftfuld lyd, der strømmer fra telefonens stereohøjttalere eller det in-ear hi-fi-headset, der leveres sammen med telefonen.

En dock i perfekt harmoni For at fuldende brugeroplevelsen leveres T2 HD med en eksklusivt designet dock. Den er bygget af det samme rustfrie stål og glas af høj kvalitet som T2 HD for at matche telefonens design og robusthed. Docken kan du bruge til at oplade telefonen og overføre data. Derudover er docken en del af Behavior Control-funktionen, der gør det muligt at tilpasse T2 HD’s adfærd til din hverdag. For eksempel kan du undgå at blive forstyrret i løbet af natten ved at sætte T2 HD til automatisk at gå på lydløs, aktivere alarmen og slukke for notifikationslyset, når du placerer telefonen i docken i soveværelset.Imponerende intern hukommelse på 128 GB T2 HD fås med en intern hukommelse på op til 128 GB. På den måde kan du nemt opbevare alle dine billeder, film og spil, så du altid har dem med dig.

Komponenter i høj kvalitet T2 HD er udstyret med en Snapdragon™-processor fra Qualcomm®, styresystemet Android 4.4 fra Google og 4G-antenne. Se en komplet liste over specifikationer på www.lumigon.com

Tilgængelighed T2 HD kommer i salg hos Telenor, CBB, Bibob og 3 i Danmark i løbet af 2. kvartal 2014. T2 HD kan fås i sort, hvid og som en limited edition i 24 karat guld. Den kommer desuden med tre varianter af intern hukommelse på 32 GB, 64 GB og 128 GB. Ud over telefonen indeholder salgsæsken en dock, en bærerem i to størrelser, et in-ear hi-fi-headset, et USB-kabel og en oplader.Vejledende udsalgspris for T2 HD i sort med 32 GB bliver DKK 5.449 inkl. moms. Telefonen vil desuden kunne købes via Lumigons webshop. Lumigon tilbyder garanti på T2 HD’s glas de første 12 måneder efter købet. Hvis glasset på telefonen mod forventning skulle gå i stykker, så skifter Lumigon glasset uden beregning ved samtidig indlevering af original købskvittering.

Telenor ser frem til at få T2 HD i sortiment: ”Vi er selvfølgelig med fra start, når Danmarks første smartphoneproducent sender et rigtig stærkt produkt på gaden. Lumigon T2 HD skiller sig ud fra mængden, og vi tror på, at den med stilrent dansk design, glasgaranti og fremragende lyd vil appellere til mange kvalitetsbevidste danskere,” siger Telenors indkøbsdirektør Jess Agerbæk.

Også hos 3 vækker produktnyheden begejstring: ”Vi glæder os over at være blandt de aller første i Danmark, der får en dansk designet og dansk udviklet smartphone på hylderne. Lumigon har skabt en smartphone, der har et stilrent skandinavisk look, og i min optik henvender den sig til dem, der tør og ønsker en smartphone, der skiller sig ud i mængden,” siger Rasmus Wellendorph, Head of Devices and Supply Chain hos 3.