Ny HTC ONE (M8) med dobbelt kamera

Nyheder om alt hvad der rører sig.
Brugeravatar
Mobilforum
Indlæg: 17
Tilmeldt: tirs okt 20, 2020 7:06 pm

Ny HTC ONE (M8) med dobbelt kamera

Indlæg af Mobilforum »

Så er HTC klar med deres nye flagskib for 2014. Det kan næppe undre at HTC vælger at genbruge den super flotte og meget andermeldte HTC One fra sidste år som basis for denne nye model – om end det havde været smart for alle parter at give den et navn der ikke er identisk med sidste års model.

Designet er altså genbrug, eller retter sagt den grundlæggende design, for modsat sidste års model er unibodyen nu lavet 90% i alu, mod ca 70% sidste år.

Størrelsen er gået lidt op, primært pga en større skærm der nu er oppe på 5,0″ og med samme fullHD opløsning som vi så sidste år. Den nye HTC ONE vejer 160 gram, og det er en stigning på 17 gram. Den er også vokset ca 10 mm i længden, men takket været en smaller kant, omkring skærmen er den nye ONE kun ca 2 mm breder. Set i lyset af den større skærm er det ganske flot.

En af de ting vi var meget begejstret får sidst år da vi testede HTC One (http://www.mobiltest.dk/anmeldelse/451/htc-one-test) var de gode stereo højtaler der var i en klasse for sig på Smartphons marked. Disse skulle efter hvad HTC siger, være blevet endnu bedre, og skulle kunne spille 25% højer.

Naturligvis er der også kommet ny CPU så nu er der tale om 2,3 GHz quad-core CPU, med 2 GB ram, og 16 GB internt lager. Nyt er det at der er mulighed for at sætte microSD hukommelse kort i HTC ONE så man kan få masser af plads til fotos, video Apps osv.

Kameraet skuffede en smugle på sidste års HTC One, og nu prøver HTC altså med 2 kamera ved siden af hinanden. Hvor godt det virker i praksis er vi spændte på, men efter sigende skulle bla. auto fokus være blevet meget hurtigt. For side kammeret er også forbedret til et 5 Mpixel kamera.

Det indbygget batteri er desuden øget til 2600 mAh, men den større skærm kræver nok lidt ekstra strøm, så vores gæt er at bruger bruger oplevelsen er ret uændret på dette punkt.

HTC ONE kommer i 3 farver, En mørk alu, en lys alu, og så en guldfarve.