Styr dit hjem fra din smartphone

Nyeste blog indlæg kommer op her.
Brugeravatar
Mobilforum
Indlæg: 17
Tilmeldt: tirs okt 20, 2020 7:06 pm

Styr dit hjem fra din smartphone

Indlæg af Mobilforum »

Den teknologiske udvikling er igennem de seneste mange år sket i rivende fart, og overalt i vores dagligdag bruger vi elektronik. Det er svært at forestille sig et liv uden smartphones og computere, og teknologi er kommet for at blive. Derfor præsenterer vi her 3 smarte apps, der kan gør din dagligdag lidt nemmere og dit hjem lidt smartere.

Styr dine persienner og lamelgardiner

Gardiner eller persienner er helt uundværlige i ethvert hjem. De sørger både for, at der kan blive mørkt, når du ønsker det, men også at fremmede folk ikke kan kigge ind i jeres privatliv.
Virksomheden Luxaflex har lavet et ny teknologi til deres persienner og lamelgardiner, der muliggør, at du kan dreje, vippe, sænke og hæve dem direkte fra en app på din mobil.
Sådan får du både kontrol over lysindfald og privatliv i dit hjem, og du kan styre det, selv når du ikke er hjemme.

Støvsug med mobilen

Robotstøvsugere er blevet mere og mere populære de senere år, og de hjælper os til at få mere tid i hverdagen til spas og sjov, fordi de klarer den kedelige rengøring for os. Til udgaven Roomba 980 hører der en app ved navn iRobot Home, som gør det muligt for at dig kontrollere robotstøvsugeren fra mobilen. Sådan kan du altid sørge for, at der er pænt og rent, når du kommer hjem efter en lang dag.

Skru op og ned for varmen

Der findes flere forskellige apps til at styre varmen i dit hus, og har du Danfoss’ Living Connect termostater, bliver det hele meget nemmere. Termostaterne er smarte, fordi de muliggør, at hele hjemmets varme kan styres og reguleres med en app. På den måde kan du spare på varmen, når du ikke er hjemme og samtidig stadig sørge for, at der er dejligt varmt, når du kommer hjem igen.