Fremtidens investering – Er bitcoin en god investering?

Nyeste blog indlæg kommer op her.
Brugeravatar
Mobilforum
Indlæg: 17
Tilmeldt: tirs okt 20, 2020 7:06 pm

Fremtidens investering – Er bitcoin en god investering?

Indlæg af Mobilforum »

Annonce

Der er ingen der kan forudse fremtiden men der er altid mange som gerne vil forudsige fremtiden, hvor nogle har held med det og andre har ikke. Men der er også kommet nogle nye måder at investere på som f.eks. Bitcoin som er en kryptovaluta som mange har spekuleret en del på igennem de senere år. I denne artikel så vil vi kigge på nogle a de ting som kan være en ide at investere i, når vi kommer nogle år ud i fremtiden, og vi vil gennemgå muligheden Bitcoin, så du vil have en bredere viden omkring Bitcoin og om det er en god investering.

Hvad er Bitcoin?

Bitcoin er en af de første Kryptovalutaer der blev lavet og den er lavet på en teknologi der hedder ’’Blockchain’’ som kort fortalte er bygget som et ekstra sikkerhedsystem i kryptovalutaerne og også i dag bliver brugt som sikkerhed. Bitcoin er en valuta som ikke helt er som de andre valutaer derude, hvor de styres af de store nationalbanker, men i stedet så er den decentraliseret hvilket utroligt mange rundt omkring i verden syntes er spændende. Du kan her læse hvor man køber Bitcoin hvis du ønsker at lære lidt omkring det også.

Bitcoin i fremtiden

Der er som sagt ingen der ved hvad fremtiden bringer, men én ting er helt sikkert. Vi kommer til at se stor forskel på hvad man investere i nu og hvad man investere i om 10 år. Der er mange der forventer at Bitcoin kommer til at stige ret drastisk og det har den også vist sig at den kan gøre, som for et par år siden hvor den steg fra nærmest ingenting til over 19.000 dollars pr. Bitcoin, hvor mange der havde set at det ville blive en god investering tjente millioner mens andre ikke nåede at komme med på vognen. Du skal købe og investere i Bitcoin hvis du også tror at Bitcoin kommer til at være en del af fremtiden. Hvis du er blevet nysgerring omkring både bitcoin og lignende investeringer så kan du læse meget mere omkring investering på Stabilokonomi.dk