Jysk spilsucces med stor international succes kommer i dag også til Nintendo!

Her taler vi om gaming på konsol.
Brugeravatar
BucadiusDK
Site Admin
Indlæg: 313
Tilmeldt: fre okt 16, 2020 10:13 am
Geografisk sted: Rødbyhavn

Jysk spilsucces med stor international succes kommer i dag også til Nintendo!

Indlæg af BucadiusDK »

Den Aalborgensiske anmelderroste spilsucces Arcadia Fallen har nydt kæmpe stor succes i både Danmark og udlandet siden det udkom til PC i vinters og udkommer nu også til Nintendo Switch i dag.

Spil rollen som en ung alkymist lærling, der ufrivilligt er bundet til en ulovlig ånd. Pludselig bliver de trukket ind i en krig mellem menneskeheden og magi, og de må slutte sig til en gruppe usandsynlige helte for at undgå deres egen undergang og forhåbentlig redde verden undervejs.

“Det har været utroligt svært at lave et spil, der handler om intimitet, og man kan ikke vide, om det er lykkedes, før spillerne selv kan opleve spillet. Modtagelsen indtil videre har været overvældende, og vi har allerede hørt fra spillere, der har grinet og grædt under spillet. Det er en sådan lettelse ikke bare at håbe, men at vide, at man har lavet noget så specielt”, siger Daniel Svejstrup Christensen, udviklere hos Galdra Studios

Arcadia Fallen er et nordisk inspireret fantasy-spil, hvor rollespil og personlige udtryk er i højsædet. Spillet har en personlighed, der kan tilpasses, og et dialogsystem, der giver spillerne mulighed for at forme deres personlighed, mens de spiller. Vil du være genert? Modig? Eller den, der altid fortæller vittigheder? Tilbring tid sammen med de mange ledsagere, der følger dig på din rejse, hvoraf du kan indgå romantik med fire af dem (LGBTQ+-venlige), og hvis romantik ikke er din ting, kan du danne meningsfulde og dybe platoniske forhold med alle.

Spillerne skal også finpudse deres evner som alkymist for at løse kriser og hjælpe deres ledsagere. Disse gåder er nemme at lære, men svære at mestre, og de, der bruger tid på at blive eksperter i alkymister, kan bruge det til at ændre historiens gang.

Spillet indeholder mere end 4,5 timers fuldt ud indtalt dialog af talenter som Sarah-Nicole Robles (Luz fra The Owl House; Encanto) og Sean Chiplock (Persona 5; Genshin Impact), med stemmestyring af Philip Bache (Life Is Strange; Skyrim).

Arcadia Fallen vil være tilgængeligt på Nintendo eShop.

Glæder mig allerede til den næste mobil!